Technisch Handelsbureau Rensa BV

Rensa is een landelijk opererende technische groothandel in verwarmings- en ventilatieproducten en behoort tot de grootste in Nederland. Wij ondersteunen de professionele installateur met hart en ziel, een deskundig verkoopapparaat en een uitmuntende logistieke organisatie.

 

 

 

Familiebedrijf

Als familiebedrijf staan wij voor continuïteit en kwaliteit en hechten wij veel waarde aan een goede en langdurige relatie met medewerkers, klanten en fabrikanten. Wij vinden het méér dan vanzelfsprekend om beloftes na te komen en doen graag zaken op basis van persoonlijk contact.

 

Specialist

Wij hebben bewust gekozen voor specialisatie in verwarming en ventilatie. Want onze filosofie is dat je alleen kunt excelleren door te specialiseren. Door deze focus bieden wij een breed en diep assortiment producten, deskundig en onafhankelijk advies, maatwerk logistieke dienstverlening en maximale nazorg.

 

Rensa Family

Groothandel Rensa is trots onderdeel van de Rensa Family, actief in Nederland, Duitsland en Roemenië. Bedrijven uit de Rensa Family leveren installatiematerialen en diensten aan professionele afnemers.