Elmar Services

Wie is Elmar Services en wat doen we?

Elmar Services BV bouwt en onderhoudt winkels. Wij zijn erop gericht de werkomgeving van onze opdrachtgevers en haar medewerkers zo comfortabel mogelijk te maken. 

Ben jij op zoek naar een zelfstandige functie in de techniek? Lees dan verder voor een eerste kennismaking. 

Ons specialisme is het bouwen en onderhouden van winkels. Opdrachtgevers kiezen voor ons omdat we een totaal pakket bieden en flexibiliteit combineren met een hoge kwaliteit. We zijn erop gericht om onze klanten te ont- zorgen bij hun bedrijfsvoering. Of dat gaat om het regelen van bouwvergunningen of het inrichten en onderhouden van winkellocaties, samen met vijftig collegaË‹s maken we alles wat nodig is om winkelpersoneel en consumenten tot elkaar te brengen. 

We komen ter uitbreiding van ons team graag in contact met technisch specialisten in diverse vakgebieden en op verschillende niveaus. Heb je passie voor W, F-gassen, Bouw, Kleine blusmiddelen, Elektro- of Klimaattechniek ben je ervaren of leerling, we kijken er naar uit om kennis met je te maken. Wellicht heten we jou binnenkort welkom in de dynamische internationale wereld van Elmar Services BV. 

Het leuke aan werken bij Elmar is de hoge mate van zelfstandigheid. Zoek je een organisatie waar je je kunt groeien? Breng dan je carrière in een stroomversnelling en ontdek wat de snelheid waarin projecten afgerond worden kan doen voor je ontwikkeling. Je werkzaamheden kunnen zich richten op het nieuw bouwen van winkellocaties maar ook renovaties van bestaande panden omvatten. We hebben daarnaast meer dan 450 objecten in onderhoud waar klanten worden ontvangen terwijl wij daar aan het werk zijn. 

Door de diversiteit krijgt je werk een dynamisch karakter. Als jij gelukkig wordt van afwisseling, kwaliteit, klantgericht met techniek omgaan en graag mooi werk aflevert dan voldoe je aan belangrijke voorwaarden om onze nieuwe collega te worden. We zijn actief in (een groot deel van) Europa dus reis je graag of wil je internationaal ervaring opdoen dan bieden we daarin volop mogelijkheden. 

Denk je erover om te solliciteren maar wil je eerst wat meer informatie? Dan kun je contact opnemen op maandag dinsdag en woensdag met Jan-Willem Lafleur (hr- ondersteuning) op nummer 033-4722248 

Direct solliciteren? Stuur je cv naar Jan-Willem Lafleur per mail naar j.lafleur@elmarservices.com

Elmar International Building Solutions is een interessante organisatie voor mensen die werk willen combineren met vakinhoudelijke ontwikkeling in een omgeving waar culturen samensmelten. 

Wij kijken er naar uit om kennis met je te maken!