Meijerink Wegenbouw

Meijerink is een wegenbouw- en grondverzetbedrijf dat wordt gekenmerkt door korte lijnen, grote daadkracht, ruime expertise en de flexibiliteit die je alleen nog aantreft bij bedrijven die niet beursgenoteerd, maar wel klantgericht en daarnaast ook zeer ervaren zijn. Wij hebben een echte passie voor ons vak, we kunnen enthousiast zijn over nieuw materieel dat weer betere mogelijkheden biedt om het werk te verlichten of te versnellen, maar we vergeten nooit, nooit, voor wie we het doen.

Werken bij Meijerink, dat betekent in een betrekkelijk kleinschalige, maar superefficiënte organisatie werken aan zeer afwisselende projecten voor een variatie aan opdrachtgevers.

Professionaliteit wordt door ons op waarde geschat. Je krijgt alle gelegenheid je te ontplooien, ook d.m.v. cursussen en opleidingen. We hebben een informele werksfeer, beschikken over het modernste materieel en hebben aandacht voor elk klein detail en elke nieuwe ontwikkeling. We zijn een familiebedrijf dat de voordelen van overzichtelijke schaalgrootte en persoonlijke aandacht combineert met de nieuwste technieken.