Hermans Installatietechniek BV

  • Velserbroek

Met ingang van 2012 is Hermans & Zegwaart Installatietechniek na een directiewisseling, doorgegaan onder een nieuwe naam en een nieuw gezicht, namelijk: HERMANS INSTALLATIETECHNIEK BV.

Al 50 jaar voerden wij dezelfde huisstijl. De veranderingen in onze organisatie hebben wij echter direct aangegrepen om onze huisstijl aan te passen aan de huidige situatie waarin ons bedrijf zich bevind. Het bedrijf heeft immers de afgelopen jaren een behoorlijke groei doorgemaakt en waar 50 jaar geleden onze werkzaamheden zich nog voornamelijk afspeelden binnen de particuliere sector, zijn wij nu een belangrijke speler binnen de utiliteit- en woningbouw. Doordat onze klanten steeds vaker gaan voor het toepassen van milieubewuste, energiezuinige, duurzame technieken en wij ook nauwlettend onze eigen CO2-footprint monitoren krijgt ons bedrijf een steeds groenere uitstraling. Een uitstraling die u nu terug vind in ons nieuwe logo en in onze nieuwe website.

DE NIEUWE ORGANISATIE
Door de directiewisseling die binnen ons bedrijf heeft plaatsgevonden ziet de huidige organisatie van Hermans Installatietechniek er nu als volgt uit:

  • Algemeen directeur, Richard van Alphen


WAT BETEKENT DEZE VERANDERING VOOR U ?
Behalve dat wij u veel beter over de ontwikkelingen binnen Hermans Installatietechniek op de hoogte kunnen houden via onze vernieuwde website, zult u van deze verandering niet veel merken. Ons ervaren team van mederwerkers blijft garant staan voor:

  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Kennis en deskundigheid t.a.v. de meest innovatieve en duurzame technieken
  • Flexibiliteit en korte, heldere communicatielijnen
  • Continue begrip voor de belangen van u als opdrachtgever


Wij vertrouwen er op, u in deze samenstelling in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn en hopen op een voortzetting van de prettige samenwerking met u! 

Richard van Alphen