Sellon BV is een industriële dienstverlener en al meer dan 45 jaar actief in Nederland. Sellon levert een breed programma hoogwaardige afdichtingen voor roterende en axiaal bewegende delen. Naast afdichtingen levert Sellon pompen, technische onderhoudsproducten, schotelveertechniek, smeermiddelen en smeersystemen. Maar ook doen wij dus het onderhoud aan mechanische rotating apparatuur. Met ons assortiment zijn wij actief in een aantal markten: chemische-, voedings-, farmaceutische- en maritieme industrie. 

Onze betrokken medewerkers streven er naar duurzame relaties aan te gaan om zo onze klanten optimaal te kunnen bedienen en hen te voorzien van deskundig advies, uitstekende service en betrouwbare hoogwaardige producten en diensten.

Sellon BV maakt samen met Startflow BV en Luitec BV onderdeel van de Van Stenis Group. De Van Stenis Group is gevormd door drie broers en wordt door hen geleid. De bedrijven zijn alle drie technische dienstverleners, die naast de verkoop van producten ook engineering- en servicewerkzaamheden  verrichten. Al onze producten en servicediensten sluiten op elkaar aan en  zijn gericht op het controleren van ‘flow’. We geloven in de kracht van samenwerken. Het is niet voor niets dat ons motto luidt: ‘Together in Control’.