Technisch Bureau Swart

  • Bergschenhoek

Hijs- en hefapparatuur moet altijd betrouwbaar zijn. Bedrijfszeker én veilig dus! Dát is het werkgebied van Swart. We leveren, onderhouden en repareren, we inspecteren, keuren, rapporteren en certificeren. Oók op locatie. Daarbij zijn we vanzelfsprekend deskundig, transparant, flexibel, slagvaardig én altijd paraat… 

Tot zo ver de ‘open deuren’. Want inderdaad, voor dát alles kunt u op meer plaatsen terecht. Maar wat maakt dan dat u bij Swart toch een stuk beter uit bent? Wat onderscheidt onze dienstverlening van andere aanbieders? 

Het antwoord op die vragen is kort en helder: Swart ontzorgt u écht! Dat doen we met een totaalconcept voor onderhoudsmanagement. Basis daarvoor is een modern, intelligent en uniek online systeem. Geschikt voor het technisch beheer van ál uw productiemiddelen. ‘Mijn Swart’ hebben we het genoemd. Onze dienstverlening tillen we er letterlijk en figuurlijk mee naar een hoger niveau. We bieden de klant véél meer dan alleen een digitale bewaarplaats voor certificaten en keuringsrapporten.