Elektropartners

  • Heerhugowaard

Elektropartners is een elektrotechnisch installatiebedrijf dat al ruim 50 jaar actief is. Ze werkt op allerlei locaties in Nederland, onder andere voor aannemers, zakelijke eindgebruikers, overheid, defensie en particulieren. Het bedrijf ontwerpt, installeert en adviseert over licht- en krachtstroominstallaties, domoticasystemen en datanetwerken. Ze zijn van begon tot eind betrokken en zorgen voor kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare installaties, van ontwerp tot nazorg. Hierbij gebruiken ze vernieuwende concepten en duurzame oplossingen. 

Bovendien hebben ze een service- en onderhoudsafdeling en zijn ze 24 uur beschikbaar voor storingen. Ze zijn geen doorsnee installatiebedrijf, maar een installatie-architect. En dat onderscheidt hen van de klassieke installatiebedrijven. 

We zien dat de complexiteit van installaties sterk toeneemt; we gaan van traditionele oplossingen naar integrale, innovatieve oplossingen. Ook vakmanschap, partnership en wendbaarheid worden steeds belangrijker, zowel voor onze ketenpartners als onze eigen organisatie. Deze persoonlijke aandacht en oprechte betrokkenheid is voor ons vanzelfsprekend. Daarnaast staan we volledig achter Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en hebben we altijd een kritische blik. Dit zijn de basisfactoren en de vertrekpunten van ons denken en doen.