Venpro staat bekend om zijn snelle en vakkundige service op het gebied van roestvast staal (rvs) en Aluminium maatwerk.  Opdrachtgevers uit Obdam zijn onder andere Anton Groep, Vic Obdam en Nifra. In 2013/2014 is een nieuw stuk aangebouwd waardoor de werkplaats nu om en nabij de 800m2 bestrijkt. 

Door de jarenlange ervaring in de machinebouw (voordat Venpro was opgestart), is dit in 2010 weer opgepakt met het bouwen van machines voor de voedingsmiddelenindustrie. Ondertussen zijn er al diverse fabriekslijnen gemaakt en zijn onze eigen transportbanden ontwikkeld. Venpro verzorgt de engineering, werkvoorbereiding, fabricage, plaatsing en inbedrijfstelling van de machine. 

In 2016 heeft Venpro zijn werkzaamheden uitgebreid met Stalendeurenmeesters.nl Stalendeurenmeesters ontwerp, produceert en installeert stalen binnendeuren, taatsdeuren en raamkozijnen. Onze producten worden ambachtelijk gemaakt en kunnen volledig worden aangepast op jouw specifieke wensen. We leveren uitsluitend kwalitatief hoogwaardige producten, waarbij wij vanzelfsprekend een hoge afwerkingsgraad hanteren.