Induvac B.V.

Specialist vacuüm- compressie- en filtratietechniek
Induvac richt zich op vacuüm- compressie- en filtratietechniek. Onze specialistische kennis benutten we volledig. Elke klant, van slagerij tot raffinaderij, kan vertrouwen op een passende dienstverlening. We realiseren maatwerk installaties, bieden standaardcomponenten en leveren vervangingsonderdelen. We ontwerpen, produceren, installeren, onderhouden, repareren en reviseren.

Altijd gedegen advies
Voor onze klanten zijn vacuümpompen, blower- en filtersystemen geen hoofdzaak, maar een effectief middel om bedrijfsprocessen te vereenvoudigen. Als specialist verdiepen we ons dagelijks in vacuüm-, compressie- en filtratietechniek. Natuurlijk laten we onze klanten profiteren van de kennis en ervaring die we opdoen.

Onafhankelijk en ervaren
We zijn onafhankelijk leverancier met een eigen installatie-, onderhoud- en serviceafdeling. De componenten en installaties die we aanbieden kennen we dan ook van binnen en buiten. Dankzij onze ervaring als specialist kunnen we gedegen advies geven, waarbij we rekening houden met prijs en gebruik – maar ook met onderhoudskosten en de toekomst van uw bedrijf.

Kennismaken?
Benieuwd wat Induvac voor uw kan doen? Laten we beginnen met een kennismaking. Vul uw gegevens in en we bellen u zsm.