Presscon

PRESSCON is al meer dan 20 jaar specialist op het gebied van stikstofgeneratoren. De basis van ons bedrijf wordt dan ook gevormd door het ontwerpen, bouwen en onderhouden van stikstof expansiesystemen ten behoeve van de kasverwarming in de glastuinbouw. 

Met een aanvullend productenpakket waaronder; deelstroomfilters, vacuüm ontgassers en waterontharders voor behandeling van het verwarmingswater in combinatie met een deskundig advies, zijn wij voor zowel installateur als glastuinder een betrouwbare partner om op klein- en grootschalige projecten mee samen te werken. 

Met een professionele organisatie van 20 medewerkers vanuit onze vestiging in het Westland zetten wij ons dagelijks in voor het leveren van kwaliteitsproducten aan afnemers over de gehele wereld. 

Al onze producten worden ontwikkeld en samengesteld in onze eigen fabriek in Honselersdijk en kenmerken zich door innovatie en kwaliteit. 

Met de productie in eigen beheer zijn wij als organisatie zeer flexibel. Wij kunnen daarom klant specifiek bouwen en leveren geen standaard product, maar een installatie op maat, zoals u die voor ogen heeft.