Startflow BV

Startflow BV is een gevestigde organisatie met meer dan 50 jaar ervaring in binnen- en buitenland. Onze kerntaken is de verkoop van met name procesafsluiters, magneetventielen en bijbehorende instrumentatie en het engineeren, reviseren en assembleren van installaties en componenten voor de procestechniek en pneumatische aansturingen.

Onze betrokken medewerkers streven er samen naar om duurzame relaties aan te gaan met leveranciers, collega’s en klanten. Om zo onze klanten optimaal te kunnen bedienen en hen te voorzien van deskundig advies, uitstekende service en betrouwbare hoogwaardige producten en diensten.

Startflow BV maakt samen met Sellon BV en Luitec BV onderdeel van de Van Stenis Group. De Van Stenis Group is gevormd door drie broers en wordt door hen geleid. De bedrijven zijn alle drie technische dienstverleners, die naast de verkoop van producten ook engineering- en servicewerkzaamheden verrichten voor hun  klanten. Al onze producten en servicediensten sluiten op elkaar aan en zijn gericht op het controleren van ‘flow’.