Trotec Laser B.V.

ls onderdeel van de TroGroup ontwikkelt, fabriceert en verkoopt Trotec lasersystemen voor markeren, snijden en graveren en graveermaterialen. Trotec is opgericht in 1997 vanuit een onderzoekstak van Trodat en is sindsdien een wereldleider geworden op het gebied van lasertechnologie. In the BENELUX is het hoofdkantoor gevestigd in Haaksbergen, Nederland, sinds 2004. In 2014 heeft Trotec Laser B.V. ook een showroom geopend in Zaventem, België. Inmiddels hebben we deze showroom ingeruild voor een showroom in Mechelen, dichtbij de Nekkerhal. Sinds 2019 heeft Trotec Laser B.V. ook een showroom in Barneveld, Nederland. In totaal zijn er dus 3 demo locaties in de BENELUX.

 

Trotec systemen worden gebruikt voor het snijden, graveren en markeren van diverse materialen, waaronder hout, papier, metaal, acrylaat, leer, steen, kunststof en nog veel meer. De uitgebreide en hoogwaardige lijn aan lasersystemen, samen met de ongeëvenaarde service, heeft Trotec gemaakt tot één van de toonaangevende leveranciers op het gebied van laseroplossingen.

Sinds 2014 biedt Trotec Laser B.V. naast de lasersystemen ook een uitgebreid portfolio aan laser- en graveermaterialen aan. Kunststoffen, hout, metalen, papier en nog veel meer.