Tosaf Benelux B.V.

Al meer dan drie decennia ontwikkelt Tosaf hoogstaande additieven, compounds en kleur master-batches voor de kunststofindustrie. Als geen ander begrijpt Tosaf dat voor het ontwikkelen van kleur een ander businessmodel vereist is dan voor wit, vandaar het tot stand komen van Tosaf Co-lor Service. Een netwerk van fabrieken die gespecialiseerd zijn in kleur en voorzien in een snelle, efficiënte levering in eigen land. Als onderdeel van Tosaf Color Service Division, is Tosaf Benelux een fabrikant van producten die worden verwerkt in de meest voorkomende verwerkingsproces-sen zoals o.a. spuitgieten (kratten, speelgoed, auto’s, bouw …), flesblazen (cosmetica, voeding, oliën, schoonmaakproducten …) en plaatextrusie.


Alle materialen zijn van de hoogste kwaliteit, voldoen aan de hoogste normen en zijn speciaal ont-wikkeld voor onze klanten. Service, flexibiliteit, veelzijdigheid en efficiëntie staan hierbij hoog in het vaandel.


Tosaf kan bogen op jarenlange ervaring, specifieke technische kennis, innovaties en uitgebreide marktkennis. Onze fabriek in Tilburg produceert ca. 2000 ton in alle denkbare kleuren. Standaard- kleuren en grote volumes worden mede vervaardigd op de andere 11 wereldwijde locaties van Tosaf.