GEMCO Mobile Safety BV

GEMCO Mobile Safety BV (omgeving Eindhoven) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en Bouwen van Speciale voertuigen & Containersystemen. 

Deze units worden wereldwijd succesvol ingezet voor verschillende toepassingen:

  • Mastvoertuigen onder andere ter ondersteuning van Telecom- (GSM, TETRA) en Militaire communicatie netwerken.
  • Productie van zware telescoopmasten, tot 45 meter hoogte.
  • Speciale containersystemen ter ondersteuning bij rampenbestrijding zoals opruiming van explosieven, urgente acties op het gebied van decontaminatie en vervoer van specialistische gereedschappen.
  • Mobiele werkplaatsen ter ondersteuning van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden bij gerichte vredes- en/of reddingsacties.
  • Zware off-road verbindingsvoertuigen, onder andere voor data-, spraak en video communicatie in afgelegen, slecht toegankelijke gebieden.

 

GEMCO Mobile Safety BV is een jong en dynamisch (familie)bedrijf dat met uitgebreide kennis en ervaring in het ontwerpen, fabriceren en onderhouden van speciale voertuigen steeds weer verbeterde innovatieve en kwalitatief hoogwaardige en klantspecifieke oplossingen biedt.

Het bedrijf is ISO 9001:2015 gecertificeerd. 

Op www.gemcosafety.com is een uitgebreide omschrijving van de werkzaamheden terug te vinden, inclusief foto’s van de diverse producten.