Derksen Elektrotechniek

In 1996 richtte Rolf Derksen zijn bedrijf Derksen Elektrotechniek op. Hij had reeds ruime ervaring opgedaan en de nodige opleidingen met goed gevolg afgelegd. Hij ging aan de slag om een betrouwbaar en vakbekwaam bedrijf op te bouwen.

Al direct vanaf de start werden zijn aanpak, vakbekwaamheid en betrouwbaarheid herkend door de klant. Dit zorgde er al snel voor dat Rolf het werk niet alleen aan kon. Ook voor grotere klussen die uitbesteed werden aan Derksen Elektrotechniek had hij extra vakmannen nodig. Zo begon het bedrijf te groeien.

Het bedrijf is niet stil blijven staan en de hoeveelheid klanten blijft ook groeien. Inmiddels werken er 4 elektromonteurs bij Derksen Elektrotechniek uit Puttershoek. Met elkaar beheersen ze alle verschillende facetten van het veelzijdige vak van elektromonteur.

Een bedrijfsruimte met een ruim gevuld magazijn in Puttershoek zorgt ervoor dat ze op efficiente wijze een optimale service kunnen verlenen.

Het bedrijf is gegroeid, maar de persoonlijke, adequate en professionele aanpak van 1996 is nog steeds van groot belang voor ons bedrijf.