Lis Luchtinstallatie Specialisten

LIS Luchtinstallatie specialisten is gespecialiseerd in het leveren en monteren van complete afzuigsystemen, luchtkanalen en bijbehorende appendages. Omdat wij zelf nauwe contacten met klanten en opdrachtgevers hebben, kunnen wij snel en efficiënt op vragen en wensen van onze relaties inspelen.

In de voorbereiding en de montage hebben wij eigen, vaak intern opgeleide, medewerkers, die in het bezit zijn van alle veiligheidscertificaten (VCA/BHV) en de juiste trainingen hebben gevolgd. LIS hecht veel waarde aan veilig en verantwoord werken! Eigen projectleiding begeleidt de projecten van begin tot einde.

Wij staan voor korte lijnen tussen directie, projectbegeleiding, voorbereiding, leveranciers en montage – ploegen. Hierdoor kunnen wij snel anticiperen op gewijzigde situaties en de kwaliteit leveren wat van LIS mag worden verwacht. LIS luchtinstallatie specialisten staat bekend om zijn flexibele houding. Dit zorgt ervoor dat deadlines en opleverdata zo strak mogelijk worden nagestreefd.

Door onze ervaring en zorgvuldige benadering zijn wij inzetbaar in verschillende projecten, grote of kleine projecten, clean room of bouwput, nieuwbouw of renovatie. Wij gaan elke uitdaging aan. Dus wat u van LIS kunt verwachten is: inzet, flexibiliteit en kwaliteit in een veilige en nette organisatie.