Brabant Service Techniek

Dé specialist in het installeren van centrale verwarming, gasleidingen, waterleidingen, rioleringen, mechanische ventilatiesystemen en airconditioning. Voor complete nieuwbouwplannen, renovatie van bestaande woningen, ketels,onderhoud en service montage van cv ketels, onderhoud en service van u cv installatie.

Brabant Service Techniek is sinds september 2007 actief in Zeeland, West-Brabant en Zuid-Holland. De oprichter van Brabant Service Techniek heeft tientallen jaren ervaring in de branche. Hij en zijn team van 8 servicemonteurs weten waar het in de installatietechniek om draait: KWALITEIT.

Brabant Service Techniek gebruikt dan ook uitsluitend materialen van kwaliteitsmerken. Bovendien houden we onze kennis voortdurend actueel via cursussen en vakbladen. Want een installatie die wij hebben opgeleverd, willen we alleen nog terugzien voor het jaarlijks onderhoud. Ook voor een deskundig en vrijblijvend advies kunt u terecht bij Brabant Service Techniek. Wij zijn u graag van dienst met kwaliteit en service.