Rollema

Wij bieden klantspecifieke oplossingen op het gebied van logistiek en techniek door gedreven en gekwalificeerd personeel en innovatieve technieken. We zijn trots op ons werk, op onze creativiteit en we genieten van waardering. Daarom houden we van uitdaging en groei. 

Hier is plek voor innovatie, vrijheid en zakelijke ontmoetingen die inspireren, verbinden, ontroeren, versterken, verzachten, verwarren en afwisselend wanhopig en blij maken. Rollema heeft een eigen familie- en werkcultuur. Aan de buitenkant lijken we dezelfde middelen te gebruiken als anderen, alleen hebben we goed nagedacht over de toepassing. 

Wij zijn een verzameling fijne mensen met passie voor ons werk. We houden van goede sfeer, samen in de workshops die onze verstandhouding bevorderen, samen gaan we enkele malen per jaar uit en eten en samen zijn we vooral professioneel bezig voor onze klanten. We staan achter onze kernwaarden en we staan voor goede service. De onderlinge verstandhouding is belangrijk. We respecteren elkaar, we zijn altijd onderweg en we bieden altijd een oplossing. Welkom bij Rollema.