Marcon Totaalservice

Marcon Totaalservice heeft een sterke naam in de utiliteit en industrie voor het bieden van klimaat technische oplossingen. De werkzaamheden vinden naar verhouding 30% plaats in de industrie (in de gebouwen en niet de procestechniek) en 70% in de utiliteit (hotels, kantoren, privé klinieken). Veel projecten betreffen het herinrichten en renoveren van commercieel vastgoed en zijn van gemiddelde grootte.

Haar dienstverlening omvat klimaattechnisch brede oplossingen, maar het grootste gedeelte van haar dienstverlening richt zich op koeltechniek met een sterke focus op directe expansie (DX) installaties. Zij bedient klanten voornamelijk in de regio Rotterdam, Amsterdam, Utrecht.

Het compacte team van circa 25 medewerkers is betrokken bij het bedrijf, de medewerkers zijn recht toe recht aan in hun communicatie en vinden plezier in het werk belangrijk. 

De afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een totaalaanbieder op het gebied van techniek. Marcon maakt deel uit van de Totaal Techniek Groep (TTG). De diverse TTG-ondernemingen beschikken over specialistische expertise op het gebied van Techniek.

De TTG-ondernemingen opereren elk onder hun eigen naam, zijn verantwoordelijk voor hun eigen presteren, maar werken door hun ‘familieband’ optimaal met elkaar samen. Op deze manier zijn we groot als het moet, en compact als het kan.