Apleona

Als Integrated Facility Management specialist beheren wij bedrijfspanden, kantoorgebouwen en productielocaties voor onze klanten. Hieronder valt bijvoorbeeld het technisch onderhouden van de gebouwen en gebouwgebondeninstallaties maar ook het uitvoeren van services en diensten zoals receptie, schoonmaak, catering of beveiliging. 

Apleona is in Nederland pas een paar jaar actief, maar maakt onderdeel uit van een internationaal opererende Integrated Facility Management (IFM) specialist. Wereldwijd telt Apleona bijna 45.000 medewerkers en biedt daarmee de zekerheid, support en faciliteiten van een grote corporate. Met ongeveer 140 medewerkers in Nederland en België zijn we lokaal nog klein genoeg om een fijne open, platte en informele sfeer te bieden. 

We hebben een gezonde wens om als organisatie te groeien, samen met onze huidige én toekomstige medewerkers! Je krijgt de mogelijkheid om je te ontwikkelen en gaat deel uitmaken van een professioneel en gedreven team dat werkplezier en –geluk belangrijk vindt. Als collega bij Apleona merk je dat eigenaarschap, verantwoordelijkheidsgevoel, klantgerichtheid en initiatief zeer wordt gewaardeerd en gestimuleerd.