Insulcon B.V.

Insulcon is één van de wereldwijde toonaangevende leveranciers van vuurvaste materialen. Insulcon is dé partner als het gaat om hoge temperatuur oplossingen (tot wel 1600°C!) met thermische schok-, chemische- en slijtageweerstand en/of hoge thermische isolatie-eigenschappen. 

De duurzame oplossingen van Insulcon bieden altijd een energiebesparing en een reductie van CO2 uitstoot. 

Opgericht in 1980 en sindsdien een betrouwbare partner, als gespecialiseerd bedrijf in warmte management, voor vele jarenlange partners. Wij hebben meer dan 180 toegewijde professionals om uw passende partner te zijn; als fabrikant, adviseur en trouble shooter. 

Sinds 2015 is Insulcon toegetreden tot de IPCOM groep. IPCOM is een ambitieuze en snelgroeiende Europese groep van bedrijven, gespecialiseerd in de distributie en conversie van innovatieve oplossingen voor thermische isolatie, hoge temperatuur isolatie, passieve brandbeveiliging en akoestische isolatie. 

De Insulcon groep biedt haar wereldwijde klanten producten, service en ondersteuning van de hoogste kwaliteit en een hoge leveringsgraad vanuit ons grote magazijn.