Hoogendoorn Elektrotechniek

Na 20 jaar ervaring in de elektrotechnische branche start Cock Hoogendoorn in 1997 het het bedrijf Cock Hoogendoorn Elektro- en Besturingstechniek B.V., dat elektrische installaties van A tot Z uitvoert. 

Al snel wordt een pand op het ITC-terrein in Hazerswoude (Z-H) geopend, waar werkplaats en magazijn tot aan de dag van vandaag zijn gehuisvest. Tegenwoordig heeft Cock een team van zes vaste medewerkers in dienst. 

Naast het werk bij zowel particulieren als in de utiliteit worden er regelmatig werkzaamheden uitgevoerd in de land- en tuinbouwsector. Voor verschillende machinefabrieken worden besturingskasten op maat gemaakt, die hun weg regelmatig naar het buitenland vinden. 

Kwaliteit, en maatwerk staan hoog in het vaandel bij ons bedrijf. Het team van vaste medewerkers staat hier dan ook garant voor. 

Om kwaliteit en maatwerk op de juiste manier te kunnen leveren, wordt er met de klant mee gedacht en advies gegeven, zodat het resultaat geheel aan de verwachtingen voldoet. Verder worden alle werkzaamheden op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier uitgevoerd.

Full time
 
Hoogendoorn Elektrotechniek Hazerswoude-Dorp
Ben jij toe aan een stap in een nieuwe werkomgeving binnen de elektrotechniek? Werk je graag in teamverband en kunnen we jou alleen op pad sturen? Binnen ons team is ruimte voor een zelfstandig monteur elektrotechniek, die enthousiast is en zich verder wilt ontwikkelen.   Kom dan ook werken bij Hoogendoorn Elektrotechniek! Wij zijn gevestigd in Hazerswoude-Dorp en werken lokaal en regionaal.   Wat ga je doen? Als zelfstandig elektromonteur krijg je in dagelijks werk te maken met alle facetten van de elektrotechniek. Er zijn projecten waar jij je bezig houdt met de aanleg van duurzame installaties zoals zonnepanelen of oplaadstations maar ook projecten waar je te maken krijgt met de aanleg van elektra, data, domotica en inbraakbeveiliging. De verschillende soorten installaties bij particulieren en bedrijven bieden voldoende uitdaging in je dagelijkse werkzaamheden. Tevens geef jij leiding aan één of meerdere hulpmonteurs.   Herken...
nov 16, 2020