Hoogendoorn Elektrotechniek

Na 20 jaar ervaring in de elektrotechnische branche start Cock Hoogendoorn in 1997 het het bedrijf Cock Hoogendoorn Elektro- en Besturingstechniek B.V., dat elektrische installaties van A tot Z uitvoert. 

Al snel wordt een pand op het ITC-terrein in Hazerswoude (Z-H) geopend, waar werkplaats en magazijn tot aan de dag van vandaag zijn gehuisvest. Tegenwoordig heeft Cock een team van zes vaste medewerkers in dienst. 

Naast het werk bij zowel particulieren als in de utiliteit worden er regelmatig werkzaamheden uitgevoerd in de land- en tuinbouwsector. Voor verschillende machinefabrieken worden besturingskasten op maat gemaakt, die hun weg regelmatig naar het buitenland vinden. 

Kwaliteit, en maatwerk staan hoog in het vaandel bij ons bedrijf. Het team van vaste medewerkers staat hier dan ook garant voor. 

Om kwaliteit en maatwerk op de juiste manier te kunnen leveren, wordt er met de klant mee gedacht en advies gegeven, zodat het resultaat geheel aan de verwachtingen voldoet. Verder worden alle werkzaamheden op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier uitgevoerd.