In 1989 startten Wim en Lianne Naber ‘Naber Plastics’ in een klein halletje op het oude industriepark van Waalwijk. Inmiddels is het familiebedrijf in handen van de tweede generatie en actief op veel verschillende markten.

Met een vloeroppervlak van 28.000 m2 behoort Naber tot één van de grootste spuitgietbedrijven van Nederland. In het hightech machinepark wordt 7 dagen per week, 24 uur per dag geproduceerd voor wereldwijd gevestigde klanten.

Naber Plastics is BRC-iop (grade A) gecertificeerd en beschikt over een breed machinepark waar technieken zoals In-Mould labelling en 2-k spuitgieten tot de mogelijkheden behoren. Met onze ruime ervaring op het gebied van kunststoffen kunt u bij ons ook terecht voor de verwerking van technische kunststoffen of biomaterialen. 

Onze kracht is innovatie en dit is niet alleen terug te zien in onze eindproducten. In ons pand op het industrieterrein Haven VII in Waalwijk zijn alle nieuwste technieken om energiezuinig en efficiënt te kunnen produceren geïmplementeerd.

Hierdoor is een energiebesparing, in vergelijking met conventioneel spuitgieten, van 47% gerealiseerd. Naber specialiseert zich in “groene innovatieve” producten waarbij kwaliteit en leverbetrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.

Met een in-house productontwikkelingsafdeling onderscheiden wij ons. U kunt bij ons terecht vanaf de ontwerpfase tot aan volledig geautomatiseerde productie in grote aantallen.