ProfiNRG

ProfiNRG is zowel groothandel als installateur van grootschalige zonnepaneelprojecten vanaf 100kWp. Wij kiezen er bewust voor om beide activiteiten naast elkaar te laten bestaan. Over en weer levert het alleen maar voordelen op voor u als klant. 

Enerzijds omdat wij ervaring hebben als installateur van grote projecten kan onze groothandel u als installateur perfect adviseren over de juiste producten, de meest recente kennis over de producten en hoe deze toe te passen. Rechtstreeks uit de praktijk! 

Anderzijds heeft u als opdrachtgever van een groot zonnepaneelproject het voordeel van de beste deals met toeleveranciers en een breed productaanbod. Samen met onze ervaren verkoopadviseurs en projectleiders krijgt u zo het beste proces. En daardoor een op maat gesneden systeem voor de beste prijs. 

ProfiNRG is opgericht in 2012 en is een dochteronderneming van VBH uit Harmelen. VBH is een erkend elektrotechnisch installatiebedrijf dat reeds 25 jaar werkzaam is. Wij zijn centraal gevestigd in Utrecht, waar we ons kantoor en magazijn op één locatie hebben.