Over ons

Op zoek naar personeel in de Installatietechniek?


Installatietechniek vacaturebank.nl brengt werkgevers en werkzoekenden in de installatietechniek bij elkaar. Wij zijn de grootste vakgerichte installatietechniek vacaturesite met 5000+ vacatures in Nederland. Installatietechniek vacaturebank.nl biedt vele mogelijkheden om in contact te komen met de beste kandidaat in jouw regio! 


Installatietechniek vacaturebank.nl is de grootste vacaturesite voor kandidaten die een baan zoeken in de Koeltechniek, Klimaattechniek, Airconditioning, Luchtbehandeling/ Ventilatie, Service/ beheer/ onderhoud, Verwarming, Elektrotechniek, Meet- & Regeltechniek, GaWaLo, Energietechniek, Brandbeveiliging, Pompen/Compressoren, Beveiligingstechniek. 


Op Installatietechniek vacaturebank.nl vind je een groot en divers aanbod vacatures direct van werkgevers uit alle branches in Nederland. Het gaat niet alleen om de puur technische functies maar ook om vacatures op het gebied van verkoop, inkoop, projectmanagement, programmering, coördinatie, automatisering etc. Voor alle vacatures geldt dat je een technische opleiding moet hebben op lbo-, mbo-, hbo- of wo-niveau.  


De juiste kandidaten voor je vacatures


We hebben een goed werkende website nodig om de juiste kandidaten aan te trekken voor jouw vacatures. Een vacaturesite moet daarnaast zoveel mogelijk en vooral de juiste, kandidaten aanspreken. En dat doet Installatietechniek vacaturebank.nl.
 

...via een koppeling met Google Jobs

Installatietechniek vacaturebank.nl is automatisch geïntegreerd met Google Jobs. Er zijn geen extra stappen nodig om jouw vacatures te laten indexeren door Google. 


...via doelgerichte marketingacties

Installatietechniek vacaturebank.nl bereikt de juiste kandidaten via doelgerichte marketingacties. Wij zijn gespecialiseerd in vacaturemarketing en hebben meer dan tien jaar ervaring met performance marketing en weten daardoor precies hoe de juiste kandidaten naar de website getrokken kunnen worden.


...via onze partners

Voor een maximaal en relevant bereik is Installatietechniek vacaturebank.nl een aantal partnerships aangegaan. Relevante vacatures worden doorgeplaatst op de website van onze partners, zodat we ook werkzoekenden die onze site (nog) niet bezoeken wel bereiken. 


...via social media

Social media is een van de grootste bron van kandidaten, ook voor de niet actief werkzoekenden. Zo worden vacatures doorgeplaatst op een of meerdere relevante sociale media kanalen waardoor wij ook hiertoe werkzoekenden die onze site (nog) niet bezoeken wel bereiken en op de hoogte houden.